​​gitara​
ŠKOLA GITARE
   ​​
​​​
INDIVIDUALNA NASTAVA, a samo u iznimnim situacijama u dogovoru s profesorom uz predhodnu konzultaciju i stručno mišljenje moguće je dogovoriti nastavu s dva učenika u isto vrijeme.

DOBNE SKUPINE: preporučeno doba za upis u program je od 8-10 godina, no moguće je upisati školu i prije ili poslije toga doba.

TERMINI individualne nastave prilagođeni su ostalim aktivnostima djeteta, dakle može se dogovarati ovisno o mogućnostima i slobodnim terminima profesora, a nastava solfeggia je grupna a sa fiksnim terminima. Nastava se izvodi jednom ili dva puta tjedno, ovisno o programu (A ili B).
​​
Glazbena teorija tj. solfeggio obavezan je dio grupnog dijela nastave, može se upisati A ili B program (1 ili 2 puta tj) .​​

Nastava se izvodi na više lokacija u osnovnim školama zapadnog dijela grada Zagreba, Sv.Nedjelje i Samobora.
 ​  
UPISI U TIJEKU...
Nakon završenog B programa dijete stiče adekvatnu naobrazbu, tokom godine sudjeluje u svim javnim događanjima škole i nastupima,a nakon uspješno završenog A programa ima pravo na izlazak na ispit i dobiva svjedodžbu sa općim uspjehom iz predmeta solfeggia instrumenta.

Djeca kroz ovaj program uz zabavu i bez večih opterečenja i odricanja kvalitetno upotpunjuju svoje slobodno vrijeme. Glazbenom edukacijom i druženjem kroz glazbu i stiću prekrasno životno iskustvo i trajna prijateljstva. 

MODERNA GLAZBA:
B program koji se savladava prati intrese polaznika. Tako obrađujemo skladbe, kroz djeci poznate melodije, a često se i obrađuje popularna te filmska glazba poput hitova iz Disney filmova "Let it go" ili "Star Wars" što je kvalitetna, zahtjevna a djeci poznata glazba.
A program prati rad i program isključivo po uzoru na glazbene škole stoga se obrađuju u največem dijelu velikani klasične i jazz glazbe.