ljetna
škola klavira
Za vrijeme praznika dok ste na moru ili kod kuće
Ljetna škola klavira je najpovoljnije učenje klavira i dostupna je svima.
Posebna prilika za ljetne programe

SVIRAJ KLAVIR PREKO LJETA!!

U terminima od 15.06.-31.8.2017. 
organiziramo intenzivnu ljetnu poduku!

INDIVIDUALNA INTENZIVNA NASTAVA
Jedan školski sat 75-100kn 
​​
Ukoliko upišete intenzivan program, 3 puta na tjedan vrlo brzo ćete napredovati a cijene satova tako padaju i do tri puta ispod redovnih cijena privatnih satova. Dakle, ovakvim školovanjem kroz ljeto,uz mogućnost online učenja klavira, iskoristiti ćete i kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme djeteta dok ste na moru ili je vaše dijete samo kod kuće za vrijeme školskih praznika.

Bilo da želite poduku on line ili dolazak profesora kod vas, ljetna je škola klavira najpovljnija opcija jer u terminima od 1.6.-31.08.2017 možete uzeti intenzivnu nastavu od 3 puta tjedno po cijeni sata od 70kn .

Moguće je i kombinirati nastavu s profesorom u živo i online podukom, a to je jako dobro za djecu koja odlaze na more pa tako neće morati prekidati kontinuitet poduke.

Uz popularne aplikacije za videorazgovor (npr.viber ili slično) vrlo lako ćete preko smartphona ili laptopa nastaviti svoju poduku i rad s profesorom i dok ste na moru ili na putu.

Bilo da se radi o početniku ili samo održavanju vježbanja preko ljeta , nudimo mogućnost ljetne poduke za sve.

UPISI TRAJU DO 30.06.2017.

UPISI U TIJEKU...

Za online nastavu dovoljno je imati instrument te računalo s kamerom ili smartphone sa instaliranom aplikacijom za videorazgovor
(skype, viber, facebook messenger i sl.).